Hendrik Ido Ambacht - Ridderkerk

Taxi de Heer is in 1963 opgericht door Floor de Heer in H.I. Ambacht. Op 01 oktober 2008 is Taxi de Heer overgegaan in andere handen. Sindsdien is Rob Leeuwenburgh en zijn team van chauffeurs u graag van dienst. Met een gevarieerd, ruim en modern wagenpark kunnen wij inspelen op iedere vervoerswens. Tegenwoordig mogen wij steeds meer klanten uit de gehele regio drechtsteden en rijnmond tot ons klantenbestand rekenen.

Service
Ruim op tijd voor de deur staan, de koffers naar de auto brengen, een paraplu klaar hebben als het regent! Het zijn kleine dingen die ervoor kunnen zorgen dat u de vermoeienissen van het reizen snel vergeet. Voor ons zijn dit soort details vanzelfsprekend. Is uw vlucht vertraagd? Als u bij ons taxirit een boekt dan vinden wij het even vanzelfsprekend dat wij eventuele vertragingen voor u in de gaten houden.

Maatwerk
Heeft u specifieke wensen of eisen zoals begeleiding van een passagier, een kinderzitje of een aangepaste route? Ook dan kan Taxi de Heer u zeker van dienst zijn. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij zijn er voor de zakenreiziger maar zeker ook voor de particuliere klant!

Ontworpen door Michael Robbe - Miritas Webdesign.nl - Hendrik Ido Ambacht